Over Delta gifts

Aanbod

Delta gifts biedt een assortiment promotieartikelen en relatiegeschenken. Wij zijn met onze afdeling inkoop constant wereldwijd op zoek naar exclusieve producten waarmee u een passend gebaar naar uw klanten en zakelijke relaties maakt. Origineel, innovatief, functioneel en effectief voor uw relatie en met haarscherp in het vizier uw doelgroep.

Onze uitgangspunten

Relatiegeschenken is een ruim begrip. Iedereen kent het reguliere assortiment ballpoints, documenten mappen, aanstekers, caps, bekers etcetera. Uiteraard prima reclamedragers maar wij leggen de lat een stuk hoger en wij van Delta gifts kiezen daarvoor het nieuwste en originele aanbod via het wereldwijde bedrijfspromotie aanbod. 

Delta gifts is 24/7 op 'jacht' naar nu net dat ene product waarmee uw organisatie zich echt kan onderscheiden bij uw relaties. Deltagifts zorgt ervoor dat u te allen tijde kunt beschikken over een relatiegeschenk dat bij u past maar vooral door uw klant als slim, origineel en goed bruikbaar zal worden ervaren. Met andere woorden, u zal scoren.

Een schot in de roos dus en daar is het u als ondernemer om te doen, raak schieten, (nog) meer naamsbekendheid genereren en gewoonweg prettig zaken doen.

Onze werkwijze

Onze buitendienst/account manager neemt in een persoonlijk gesprek met u door wat uw wensen, achterliggende promotie gedachte, doelgroep en mogelijkheden zijn en dat zijn er veel, die garantie bieden wij u 100%. U verstaat uw vak, Deltagifts doet dat ook. Laat u aangenaam verrassen en maak een vrijblijvende afspraak.

Uiteraard komen daarbij budget en praktische zaken zoals snelheid van levering aan de orde. Levering conform afspraak, scherpe prijzen, perfecte bedrukking van het bedrijfslogo en/of slogan en uitgebreide kwaliteitscontrole van de door u bestelde artikelen is uiteraard een vanzelfsprekendheid. Wij bouwen namelijk graag een langdurige relatie met onze relaties op. U toch ook?

Ons werkgebied

De naam Delta gifts is niet bij toeval ontstaan. We zijn gevestigd te ’s-Heerenhoek in hartje Zeeland.

Delta gifts richt zich op het bedrijfsleven, verenigingen, overheden, profit en non-profit organisaties op Noord- en Zuid Beveland, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws Vlaanderen (en ook buiten Zeeland) en is in hart en nieren een Zeeuws bedrijf met bijbehorende no-nonsense mentaliteit onder het motto: kwaliteit, scherpe prijzen en afspraak is afspraak.

Een aantal van onze referenties